TOGG resmi sitesi www.togg.com.tr kime ait? Whois bilgileri

TOGG resmi sitesi www.togg.com.tr kime ait? Whois bilgileri
Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG ile ilgili araştırmalar internet üzerinde devam ederken www.togg.comtr.'nin kime ait olduğu ve Whois bilgileri de merak konusu haline geldi. İşte detaylar...

Uzun süredir sabırsızlıkla beklenen Türkiye'nin ilk yerli otomobil firması TOGG'un talihlileri bugün gerçekleşen kura ile belirlendi. Asil ve yedek olmak üzere ikiye ayrılan otomobil sahibi adayları belirlenen tarihlere kadar otomobillerini alabilecek veya almayanların yerine sıraya dahil olabilecek. Diğer yandan internette de firmaya ait birçok bilgi araştırılırken resmi internet sitesinin detayları da en çok sorgulanan konulardan biri haline geldi. Peki, TOGG resmi sitesi www.togg.com.tr kime ait? Whois bilgileri haberimizde yer almaktadır.



TOGG.com.tr Whois bilgileri

TOGG'un resmi Whois bilgilerine göre aitliği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait. Domain kaydı ise Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından yapıldı. İlk kayıt hareketi 2018 görülürken bitişine ise şu anda sadece birkaç ay var. 15 Temmuz 2023'e kadar domainin uzatılması gerekiyor. Sitenin sunucuları ise Superonline çatısı altında barınıyor.

togg.ccom.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.