TOKİ ev çıkmayanlara Ziraat Bankası, Halkbank 500 TL para iadesi nereden ve nasıl alınır? 

TOKİ ev çıkmayanlara Ziraat Bankası, Halkbank 500 TL para iadesi nereden ve nasıl alınır? 
İstanbul'da çekilişi gerçekleştirilen TOKİ konutlarının ardından kendilerine daire çıkmadığını görenler katılım ücretlerini nasıl geri alabileceklerini öğrenmek istiyor. Peki, TOKİ çıkmayanlara para iadesi nereden ve nasıl alınır? Detaylar haberimizde yer alıyor.

HABER MERKEZİ - Cumhuriyet tarihinin en önemli konut projeleirni gerçekleştiren TOKİ için milyonlarca kişi başvuruda bulundu veya ilgilenerek bilgi almaya çalıştı. Hayallerinin evine kavuşmak isteyenler için stresli ve bir o kadar da heyecanlı sürecin sona ermesiyle olumsuz haber alanlar katılım bedelinin nasıl hesaplarına yatacaklarını veya çekim gerçekleştirebileceklerini öğrenmek istiyor. Peki, TOKİ çıkmayanlara para iadesi nereden ve nasıl alınır? Detaylar haberimizde yer alıyor.



TOKİ konut parası iadesi nasıl alınır?

Toplu Konut İdaresi'nin çekilişlerinde kendilerine ev çıkmayan vatandaşlar katılım paralarını Halkbank üzerinden alabilmektedir. Bankadan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
Bilgilendirme; Degerli Müsterimiz, TOKi basvuru tutarinizi almak üzere subelerimize gelmeden,
"ATM'lerimizden kartsiz olarak TOKİ
Başvuru iadeleri seçeneğinden nakit olarak alabilirsiniz. Ayrıca internet sitemizden giriş yaparak kendi adınıza olan hesabınıza ait IBAN bilginizi bildirmeniz halinde TOKİ iade tutarının hesabınıza aktarilmasi sağlanacaktır. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.