TOKİ resmi sayfası ve internet sitesi nedir?

TOKİ resmi sayfası ve internet sitesi nedir?
Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerinden birine imza atan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) için çok sayıda kişi başvuruda bulunmak ve sonraki kura çekilişlerini öğrenmek adına sorgulama gerçekleştiriyor. Ancak durumu suistimal eden kişi veya kişiler de farklı kişiler tarafından sahte siteler veya siteler açıp dolandırıcılıkla masum insanların paralarını çalabiliyor. Peki, TOKİ resmi sayfası ve internet sitesi nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gün geçtikçe milyonlarca kişiyi ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ'nin birçok duyurusu, çekilişi ve sonuçları gibi isim listeleri de internet sitesinden yayımlanıyor. Ayrıca kuruma yönelil haberlere de burada yer veriliyor. İlk Evim, İlk İşyerim ve İlk Arsam gibi projelerin yer aldığı sekmelerde bilgiler sürekli güncelleniyor. Diğer yandan web sitesi konusunda da araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. TOKİ resmi sayfası ve internet sitesi nedir? Detaylar haberimizde.



TOKİ resmi sayfası ve internet sitesi nedir?

Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sitesinin doğruluğunu belirten tek ve kesin nokta gov ibaresinin yer almasıdır. .GOV, İngilizce government (devlet) anlamına gelmektedir. TOKİ'nin de internet sitesi www.toki.gov.tr'dir. Bu adres üzerinden giriş sağlayabilir ve bilgilere erişebilirsiniz.

detail-photo-fancybox-1

TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ)
MERKEZ BİNA
Bilkent Plaza B1 Blok 06800
Bilkent - Çankaya / ANKARA
Tel: 0 (312) 565 20 00
Faks: 0(312) 266 77 48

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.