Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri | Hangi ürünler indirimde

Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri | Hangi ürünler indirimde
Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol bu haftasonu ve pazartesi günü büyük indirimleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri kapsamında hangi ürünler indirimde? İşte detaylar...

Dünyada büyük bir çılgınlığa dönüşen ve yüksek indirim oranlarıyla binlerce markaya akın edilmesini sağlayan Black Friday (kara cuma) kampanyası Türkiye'de de büyük rağbet görüyor. Birçok firma belirlediği günlerde müşterilerine özel indirimler sunuyor. Onlardan biri de Trendyol. Kampanya dışındaki tarihlerde de her gün binlerce kişinin alışveriş yaptığı online alışveriş sitesinde bugünden itibaren yoğunluk oluştu. Hatta Trendyol sitesi çöktü. Bir süre erişilemeyen site tekrar aktif edildi. Peki Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri kapsamında hangi ürünler indirimde? Detaylar haberimizde.
 

Alışveriş çok kolay!

Trendyol'dan alışveriş yapmak isteyen internet kullanıcıları için dilediği ürünü alabilmek çok kolay. Bunun için bir üyeliğe ihtiyacınız vardır. Ardından seçtiğiniz ürünleri 'Siparişi tamamla' seçeneğine tıklayıp karşınıza çıkan ödeme ekranı ve teslimat bilgilerini girerek satın alabilirsiniz. Kampanya tarihlerine göre değişen gönderim sürelerinin dışında bazı ürünler 24 saat içerisinde gönderilebilmektedir. Bunun için aldığınız ürünlerin bilgisini kontrol etmenizde fayda vardır.

Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri


12 taksit imkanı var

Satın aldığınız ürünü 12 aya kadar taksitlendirme imkanı da Trendyol'da. Anlaşmalı bankaların kredi kartları ile yapacağınız alışverişlerde bu fırsat size sunuluyor. Yalnız vade farkını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri


Ücretsiz iade

Trendyol'dan aldığınız ürünleri ücretsiz iade edebiliyorsunuz. Eğer iade koşullarını karışılıyorsanız panelinizden alacağınız kodla birlikte kargo şirketine gidip ürününüzü ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri


Trendyol 9-10-11 Kasım indirimleri

Bugün başlayan indirim kampanyası pazartesi gecesi sona erecek. Trendyol bugün itibarıyla açtığı mağazalarla büyük bir yelpaze sunuyor. İnternet sitesi ve uygulamalarla erişebileceğiniz alışveriş platformunda yüzde 70'e varan indirimler söz konusu.


Trendyol iOS Apple Store indir

Telefonunuz eğer iOS işletim sistemi kullanan bir cihaz ise Trendyol'u kısa sürede indirebilir ve kullanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Apple Store'da Trendyol yazıp uygulamayı indirmek.


Trendyol Android Google Play indir

Alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar Android tabanlı cihazlardan da Trendyol'a ulaşabilir. Google Play'e girin ve Trendyol yazdıktan sonra uygulamayı indirin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.