Türk Telekom İŞKUR üzerinden eleman alımı yapıyor

Türk Telekom İŞKUR üzerinden eleman alımı yapıyor
Türk Telekom şubeleri İŞKUR üzerinden yayınladıkları ilanlarla işçi alımı yapacağını duyuruyor. Binlerce kişinin başvurma imkanının bulunduğu Türk Telekom İŞKUR ilanları haberimizde.

Türkiye'nin en büyük kurumlarından biri olan Türk Telekom bünyesinde değerlendirilmek üzere işçi alımı yapılacak. Çeşitli illerde alınacak işçiler için yayınlanan ilanlarda farklı departmanlarda iş imkanı bulunuyor. Hayatlarını idame ettirmek isteyerek iş arayan ve para kazanma hayalini kuranlar İŞKUR ilanları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Türk Telekom işçi alımı branşları ve kontenjanları
Satış Danışmanı / Uzmanı: 4 kişi - Trabzon
Satış Danışmanı / Uzmanı: 1 kişi - Malatya
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi: 25 kişi - Ankara
Pazarlamacı: 1 kişi - İstanbul
Mağaza Müdürü: 2 kişi - İzmir
Satış Danışmanı / Uzmanı(Satış Elemanı (Perakende), Elektrik Ve Elektronik Malzemeleri Satış Elemanı, Cep Telefonu ve Aksesuarları Satış Elemanı): 10 kişi - İzmir
Satış Görevlisi: 2 kişi - İzmir
Satış Danışmanı / Uzmanı: 1 kişi - Sakarya
 

Türk Telekom İŞKUR iş ilanı başvurusu nasıl yapılır?
Türk Telekom tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapabilecek. Son başvuru tarihi ise 12 Nisan olarak belirtildi.

Türk Telekom personel alımı başvuru şartları
Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra bu şartın dışında başka bir genel şart hakkında bilgi verilmedi.

İŞKUR'un https://esube.iskur.gov.tr internet adresini açıktan sonra gelen pencerede sağ en atta yer alan "İşyeri Ünvanı" alanına TÜRK TELEKOM yazın ve ara butonuna tıklayın. İlgili ilan karşınıza çıkacaktır. 12 Nisan'a kadar başvurlarını tamamlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.