Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet nasıl kazanılır

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet nasıl kazanılır
Milyonlarca telefon kullanıcısı sahip oldukları Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hat üzerinden nasıl bedava internet kazanabileceğini soruyor, araştırıyor ve öğreniyor. İşte Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet uygulamaları ve kampanyaları...

Her geçen gün biri daha eklenen sosyal medya platformları, mesajlaşmalar ve tanıdıklarınıza göndermek istediğiniz iletilerin yanında yaptığınız görüşmeler internetinizi hızlı bir şekilde bitirebiliyor. Tarifenizin üstüne ek olarak yeni bir ücret vermek istemeyn siz değerli okuyucularımız için haberimizde Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet uygulamalarını bulabilir ve detayları öğrenebilirsiniz.


Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell sunduğu uygulamaları sayesinde kullanıcılarına bolca bedava internet kazandıran bir operatördür. Turkcell kullanıcısı iseniz, siz de bedava internet veren uygulamalar indirerek, paketlerinize ilave olarak internet kazanabilirsiniz.

‘’Salla Kazan’’ adını verdiği uygulama sayesinde Turkcell kullanıcılarına bedava internet imkanı sunmaktadır. ‘’Salla Kazan’’ ile bedava internet kazanmak için ‘’Dijital Operatör’’ uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Bedava internet veren uygulamalar 2019 arasında yer alan ‘’Salla Kazan’’ ile internet kazanmak için her hafta uygulamaya girerek, telefonunuzu bir kez sallamanız yeterli olacaktır.

‘’Turkcell Yaani’’ arama motorunu kullanan abonelerde bedava internet kazanıyor. Bunun için 10 gün gibi bir süre içerisinde en az 20 arama yaparak bedava internet veren uygulamalar 2019 arasında çok fazla tercih edilen ‘’Turkcell Yaani’’ ile 1 GB internet kazanabilirsiniz.

Turkcell tarafından 26 yaş altı gençlere yönelik düzenlenen GNÇ uygulaması ile de bedava internet kazanılmaktadır. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra ‘’ÇATLAT’’ bölümüne girerek bedava internet veren uygulamalar denilince akla gelen GNC uygulaması sayesinde haftada 2 gün internet kazanabilirsiniz.

Turkcell tarafından sevdiklerinizi ve arkadaşlarınızı bilgilendirmenize yönelik hazırlanan ‘’Toplantıdayım’’ uygulamasıyla bedava internet kazanabilir ve haftalık 1GB olarak kazandığınız internetinizle bedava internet veren uygulamalar 2019 sayesinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu uygulama belli bir ücrete tabi olmakla birlikte, kazanılan internet paketi için herhangi bir ücret ödenilmemektedir.


Türk Telekom Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Türk Telekom bedava internet veren uygulamalar açısından en geniş kampanyaya sahip operatör olarak değerlendirilebilir. 10 GB’a kadar internet kazandıran uygulamalar ile internet aşım sorununa son verebilirsiniz.

Sosyal medyada zaman geçirmeyi seviyorsanız ve internet paketinizin yetmemesi gibi bir sorun yaşıyorsanız; bedava internet veren uygulamalar arasında yer alan Selfy ile akşam 09:00 ile sabah 09:00 saatleri arasında bedava internete girebilirsiniz. Bunun için ‘’GECE’’ yazarak 4545’e SMS atmanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom tarafından kullanıcılarının tüm işlemlerini rahatça yapabilmesi için mobil uygulama da bedava internet veren uygulamalar arasında yerini almaktadır. Uygulama üzerinden kredi kartı ya da banka kartınız ile TL yüklemesi yapmanız durumunda 1 GB internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom 4.5G uyumlu bir hatta sahip olmanız durumunda 10 GB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet veren uygulamalar arasında değerlendirdiğimiz bu uygulama için program indirmenize gerek duyulmamaktadır. Sadece 4.5G uyumlu hattınız üzerinden ‘’HEDIYE 10 GB’’ yazdıktan sonra 5555’e SMS göndermeniz sonucunda bedava internetiniz hattınıza yüklenir.


Vodafone Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Vodafone bedava internet veren uygulamalar olarak değerlendirilebilecek uygulamalardan bahsetmek gerekirse, Vodefone’nun bu konuda bonkör davrandığını belirtebiliriz.

‘’Vodafone Yanımda’’ uygulamasını indirerek, haftanın ilk günü ziyaret etmeniz durumunda 250 MB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet veren uygulamalar arasında en cömert davranan uygulama olan ‘’Yanımda’’ uygulaması ile haftalık ziyaretleriniz sonucunda internet kazanabilir ve kazandığınız internet paketi ile internetin keyfine varabilirsiniz.

Bedava internet veren uygulamalar arasında yer alan ‘’İnternet Avcıları’’ adlı uygulamayı indirerek, eğlenerek bedava internet kazanabilirsiniz. Oyun içerisindeki bitleri öldürmeniz sonucunda internet hattınıza yüklenir.

Vodafone faturasız hat kullanıcıları da unutmayarak TL yüklemeleri sonucunda internet kazanmalarına destek oluyor. Bedava internet veren uygulamalar denilince akla herhangi bir uygulama yüklemek gelse de burada 50 TL ve üzeri TL yüklemeniz sonucunda 2 GB internet kazanabilirsiniz.


Bedava İnternet Veren Uygulamaların Kullanımı

Bedava internet veren uygulamalar sayesinde GSM operatörleri kullanıcılarını memnun etmeye çalışırken, bu uygulamaların kullanılması için bazı şartların yerine getirilmesi getirilmektedir. Bunların başında ise, hattın aktif şekilde kullanılır olması gelmektedir. Aynı zamanda her operatör kendine özel uygulamaları kullanarak bedava internet veren uygulamalar sayesinde kazanabilinir. Yani Turkcell abonesi, Türk Telekom ya da Vodafone tarafından düzenlenmiş bir kampanyaya katılamamaktadır.

Bedavainternetkampanyasi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.