TÜYAP Kitap Fuarı'na nasıl gidilir? Özel ve toplu ulaşım güzergahları

TÜYAP Kitap Fuarı'na nasıl gidilir? Özel ve toplu ulaşım güzergahları
Bu yıl 37.'si düzenlenecek olan İstanbul Kitap Fuarı binlerce okuyucu ve yazarı buluşturacak. Peki fuara nasıl gidilir? Toplu ve özel ulaşım güzergahları haberimizde yer alıyor.

Her sene bir hafta boyunca tanınan veya tanınmak isteyen yazarlar için kitaplarını okuyucularla buluşturma imkanı sunan İstanbul Kitap Fuarı bu hafta başlayacak. Fuara yine büyük bir ilgi beklerken İstanbul içinden ve dışından gelecek olan ziyaretçiler nasıl gidileceği konusunda araştırmalarda bulunuyor. İstanbul Kitap Fuarı'na nasıl gidilir? Detaylı rehber haberimizde.

TÜYAP'ta düzenlenecek olan İstanbul Kitap Fuarı her yaştan misafirleriyle yine dopdolu bir hafta yaşatacak. Hayranı olduğu yazarlarla buluşmak, imzalı kitaplarını almak ve tanışmak isteyen okuyucular fuar için geri sayımda. Fuar alanının nerede olduğunu merak eden okuyucularımıza ışık tutacak.

İstanbul Kitap Fuarı'na ulaşım
Fuar alanına otobüs, metrobüs, minibüs ve BUDO ile ulaşım mümkündür. Birden fazla alternatifin yanısıra dileyen ziyaretçiler özel araçları ile de bu etkinliğe katılabilirler.

İstanbul Kitap Fuarı Beylikdüzü ile Büyükçekmece'nin tam arasındadır. Sınır diyebiliriz. Bu sebeple ulaşım çok da kolaydır. Metrobüs ile gelmek isteyen misafirler 34 BZ ve 34 C hatlarıyla fuar alanına ayak basabilirler. Son durakta indikten sonra çıkıştan sağa doğru yürümek ve merdivenleri inmek yeterlidir.

Otobüs yolculuğu ile fuar alanına ulaşmak amacında olan okuyucular ise oturdukları ilçelere göre Beylikdüzü TÜYAP durağından geçen araçlara binebilirler. Bu durağın adı TÜYAP'tır ve burada birçok kişi inmektedir. Kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yine çevre ilçelerden fuara gitmeyi düşünenler için minibüs de önemli bir tercihtir. Metrobüs durağında indikten sonra karşı tarafa geçmeniz yeterlidir.

Özel araçlarını tercih eden vatandaşlar da E-5 üzerinden metrobüs yolunu takip edebilirler. Trakya tarafından gelecek olan ziyaretçiler de aynı güzergah üzerinden alana ulaşabilirler.

Ayrıca Bursa üzerinden BUDO ile de İstanbul Kitap Fuarı'na gidebilirsiniz. Büyükçekmece'de indikten sonra minibüsle fuar 10 dakika mesafededir.

10 Kasım'da başlayacak
Bu yıl 37.'si düzenlenecek olan İstanbul Kitap Fuarı çok önemli bir tarihte başlayacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yılında kapılarını ziyaretçilerine açacak olan fuar öncesi alanda da saygı duruşu yapılması bekleniyor. Kitap severler 18 Kasım'a kadar fuarı ziyaret edebilecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.