WhatsApp isimden numara nasıl bulunur?

WhatsApp isimden numara nasıl bulunur?
WhatsApp’ta isimden numarayı tespit etmek günümüzde merak edilen bir konudur. Peki WhatsApp numaraları üzerinden isimleri nasıl bulabilirsiniz?

WhatsApp’ta isimden numarayı tespit etmek günümüzde merak edilen bir konudur. WhatsApp numaraları üzerinden isimleri çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. BTK ve sorgulapp.com, ücretsiz numara bulma ve isim sorgulama yapma yöntemleri ile dilediğiniz numaranın kim olduğunu bulabilirsiniz.

Numara Bulma (Ücretsiz)

Ücretsiz Operatörlere Bağlı Numara Bulma

Türk Telekom için 11811

Vodafone üzerinden ise 11842

Turkcell için 11832

Türk Telekom için 11811'i rayarak

WhatsApp, Facebook gibi diğer sosyal medya hesaplarınızdan arayan numaranın kim olduğunu bulabilirsiniz.

Mesaj ile İsimden Numara Sorgulama

Türk Telekom, Vodafone, Turkcell operatörleri üzerinden mesaj ile ücretsiz olarak numarayı bulabilirsiniz. İsimden numara bulabilmeniz için Ad, Soyadı aralarında birer boşluk bırakarak 11855’e mesaj gönderin ve bu şekilde numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Numaradan veya isimden numara bulma işlemleri için 11880’i tuşlayarak isim veya numarayı hemen bulabilirsiniz.

WhatsApp İsimden Numara Bulma

Numarayı rehberinize kaydedin. WhatsApp’ı yenileyerek kişilerden, kişinin profiline girin. WhatsApp kullanıyor ise profil fotoğrafını görebilirsiniz. Numaranın altında ismi yazacaktır ve tespit edebilirsiniz.


BTK üzerinden numara sorgulama

BTK üzerinden B kodlu kurumsal gelen mesajları sorgulayabilirsiniz. SMS ile arama istemiyorsanız buradan şikayet edip engelleyebilirsiniz.

Bir kişinin yeni numarasını nasıl bulabilirim?

Cep telefonunuzdan *100# tuşlaması ile bilinmeyen numaralar servisine bağlanın. Kişinin ismi ya da numarası üzerinden yeni numarasına ulaşabilirsiniz.

118-80 Hattı Üstünden Ad Soy ad ile Numara Bulma

118-80 hattı ücretli isim ve numara sorgulama hizmeti verir. Dakikasına 3,48 TL ödeyerek çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz kişinin numarasına adınız ve soyadınız ile ulaşabilirsiniz.


sorgulapp.com İsimden Numara Sorgulama

Sabit hatların ve cep numaralarının kime ait olduğunu bu sistem ile öğrenebilirsiniz. Numaradan veya isim üzerinden bilgilere ulaşabilirsiniz. Bunun ile beraber herhangi birinin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu da öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.