Wordle Türkçe 14 Mart Salı kelimesi ne? 14 Mart kelimesi!

Wordle Türkçe 14 Mart Salı kelimesi ne? 14 Mart kelimesi!
Web tabanlı Türkçe oyun Wordle'nin yeni gündeki kelimesi merakla bekleniyor. Binlerce kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Wordle Türkçe 14 Mart Salı kelimesi ne? 14 Mart kelimesi haberimizde yer alıyor.

Amerika'da çıktıktan sonra Türkçe olarak da yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından oynanan Wordle, her geçen gün kitleisni daha da artırıyor. Her gün oluşturulmaya çalışılan kelimelerle birlikte herkes doğruluğunu çğrenmek adına internette sorgulamalarda bulunuyor. Wordle Türkçe 5-6-7 harfli kelimelerin hangisi olduğu yönünde çoksayıda tahminler yapılıyor. Ayrıca oyunu ikili veya gruplar halinde oynayan kullanıcılar da mevcut. Wordle Türkçe 14 Mart Salı kelimesi ne? 14 Mart kelimesi haberimize yer alıyor.


Wordle kelimenin yanı sıra ülke haritaları ile de çeşitli ülkelerde farklı formatlarda hizmet veriyor. Wordle kullanıcıların herhangi bir aplikasyon indirmeden oynamalarını sağlarken, oyunun oynandığı cihazın IP’si ile istatistiklere erişim imkanı sunuyor. Wordle geçtiğimiz günlerde New York Times tarafından satın alınmıştı. Devamlılık ve başarı yüzdesi de oyun içerisinde takip edilebiliyor. Wordle İngilizce olan versiyonunda bazı kelimeleri çıkardığını açıkladı. 


PEKİ 14 MART WORDLE TÜRKÇE’NİN YENİ KELİMESİ NE?

14 Mart Wordle 5 harfli kelimesi: 

14 Mart Wordle 6 harfli kelimesi: 

14 Mart Wordle 7 harfli kelimesi: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.