Yalnızca gerçek zekiler bulabiliyor!

Yalnızca gerçek zekiler bulabiliyor!
Bilişsel işlevi ve beyin gücünü artırmanın kanıtlanmış bir yolu, zor bulmacaları, optik illüzyonları ve diğer bulmacaları çözmektir.

Leyla Karahan Hız - Beyninizi sağlıklı ve aktif tutmak önemlidir, ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmek her zaman kolay değildir, özellikle de beyninizi vücudunuzla aynı şekilde çalıştıramıyorsanız. Bununla birlikte, bilişsel işlevi ve beyin gücünü artırmanın kanıtlanmış bir yolu, zor bulmacaları, optik illüzyonları ve diğer bulmacaları çözmektir.

Başlangıçta zorlu bulmacaları çözseniz de, ne kadar çok pratik yaparsanız o kadar iyi gelişirsiniz ve kısa sürede dahi seviyesinde bulmacalar çözersiniz. Beyninizi test etmenin bir yolunu arıyorsanız, neden bu kafa karıştırıcı bulmacayı denemiyorsunuz?

1-003.jpg

Resimdeki gizli sayıları bulabilir misin?

Tek yapmanız gereken 444'ün arasında bir yerde gizlenmiş olan 474 sayısını bulmak. İlk bakışta öyle değilmiş gibi görünse de aşağıdaki görselde 444'ün geri kalanıyla aynı olmayan bir sayı var.

Bir resimdeki tek bir sayıyı sadece 20 saniyede görebiliyorsanız, mükemmel bir görüşe sahip olabilirsiniz, bunu ne kadar hızlı anlayabilirsiniz? Sayıyı bulmanız 20 saniyeden fazla sürerse endişelenmeyin, istediğiniz zaman bulmacayı çözmek bir başarıdır ve cevabı almak için biraz daha uzun süre çalışmak, pratik yapmaya devam etmeniz gerektiği anlamına gelir.

Gizli numarayı buldunuz mu?

Bir ipucu istiyorsanız, size şunu tavsiye ederim:
Arama görüntünün sol tarafına odaklanmalıdır. Sağda herhangi bir sayı bulamayacağınız için sağdakileri yok sayın. Gizli numaraları buldunuz mu?

Cevap

Yakında size geri döneceğiz. Yani henüz bilmek istemiyorsanız, daha fazla okumayın. Aşağıdaki resimde sayıların nereye gizlendiğini görebilirsiniz.

2-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.