Yeni yıl Kanatçı Muhtar’da güzel

Yeni yıl Kanatçı Muhtar’da güzel
Büyükçekmece'deki Kanatçı Muhtar'ın Köyü, sizleri keyifli bir yılbaşı akşamına davet ediyor. Ünlü sanatçılar Halis Aslan, Sibel Yıldırım, Zuhal Karabulut ve Oryantal Sahra'nın sahne alacağı gecede hem eğlence hem de ziyafet var.

2018’E sayılı günler kala yılbaşını dışarıda kutlamak istiyorsunuz ve nereye gideceğinize karar veremediniz. O halde bu haber sizler için doğru adresi işaret ediyor. Büyükçekmece'de bulunan Kanatçı Muhtar'ın Köyü, zengin menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla yeni yılda da vazgeçilmez adreslerden birisi olmaya aday. Eğlence ve ziyafetin bir arada yaşanacağı gecede ünlü sanatçılar da sahne performanslarıyla sizleri unutulmaz bir akşam yaşamaya davet ediyor.

Dev orkestrayla muhteşem sesler
Müziksiz yeni yıl eğlencesi olmaz diyenler için de Kanatçı Muhtar'ın Köyü doğru bir adres. Ünlü sanatçılar Halis Aslan, Sibel Yıldırım ve Zuhal Karabulut'un sahne alacağı gecede dev bir orkestra da muhteşem bir müzik ziyafeti yaşamanıza olanak verecek. Gecenin bir diğer yıldız ismi ise Oryantal Sahra olacak. Hafızalardan silinmeyecek bir dans performansı izlemek isteyenler için de Kanatçı Muhtar'ın Köyü, en doğru adres.

Mönü epey zengin
Üzümlü iç pilavlı yılbaşı hindisi, kanat, kuzu şiş, ızgara köfte. Tüm bu yemeklerin okuyup aklınızda canlandırınca bile ağzınız sulandı değil mi? Kanatçı Muhtar'ın Köyü, sizleri bu lezzetli menüsüyle de ağırlamaya hazır. Mönü de ayrıca çiğ köfteden, fındık lahmacuna, zeytinyağlı meze çeşitlerine ve gece çorbasına kadar hemen her şey bulunuyor.  
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.