Zeka Testi Çözmek İsteyenlerin Dikkatine! İki Resim Arasındaki 6 Farkı 10 Saniyede Bulacak Kadar Dikkatli Misiniz?

Zeka Testi Çözmek İsteyenlerin Dikkatine! İki Resim Arasındaki 6 Farkı 10 Saniyede Bulacak Kadar Dikkatli Misiniz?
Zeka testi olarak oluşturulan resimler aynı görünüyor ama aslında altı fark var. Bu 6 farkı bulmak 10 saniye sürüyor. Dikkatinizi ölçen bir zeka testi ile gerçekleri kontrol etmeye hazır mısınız?

Berrin Yeşiltepe - Yan yana iki resim arasında toplam 6 fark bulunan farkı bul zeka testi ile biraz eğlenceye hazır mısınız? Tüm bu farkları bulmak için 10 saniyeniz var. Dikkatinize ve gözlerinizin keskinliğine güveniyorsanız testimiz başlamıştır.

2 resim arasındaki 6 farkı bulun

Zeka testleri çocuklar ve yetişkinler tarafından alınabilir ve problem çözme yeteneğini ölçebilir. Zihinsel çevikliği ve günlük beyin fonksiyonlarını geliştirmeye yardımcı olan zeka testleri ile eğlenin.

iki-resim-arasindaki-6-farki-11-saniyede-bulacak-kadar-dikkatli-misiniz-konsantrasyon-olcen-zeka-testi-ile-eglence-vakti-1685615414-5034.webp

Zeka testi çözmenin püf noktası

İlk bakışta, yukarıda verilen resimler aynı görünüyor. Yakından bakarsanız farkı görebilirsiniz. Bu sorunun üstesinden gelmenin bir yolu, görüntüyü bölümler halinde taramaktır.

Süre ilerliyor

Bazı farklılıklar hemen göze çarparken, diğerlerini ayırt etmek zor ve zaman alıcıdır. Bazılarını görür, bazılarını görmezseniz endişelenmeyin. Resme tekrar bakın ve fark ettiğiniz farkı hatırlayın.

İyi gözlem becerileriniz varsa, ayrılan süre içinde tüm farklılıkları tespit edebileceksiniz. Son teslim tarihinin yaklaştığını vurgulamak isterim. Acele etmelisin.

rmuxb-1685615400-7825.webp

6 Farkı bulabildiniz mi

Ayrılan süre doldu. 10 saniyede 6 farkı bulan kişiyi tebrik ederiz. Bulamıyorsanız, kendinize daha fazla IQ testi yapmayı hatırlatın. Kaç saniyede kaç fark buldunuz? Lütfen yorumlara yazarak bize bildirin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.