Ziraat Bankası neden çalışmıyor ve girilmiyor? Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü?

Ziraat Bankası neden çalışmıyor ve girilmiyor? Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü?
Geçtiğimiz günlerde Akbank'ta yaşanan erişim sorunu bu kez de Ziraat Bankası müşterilerinin başına geldi. Binlerce kişi hesaplarını görüntüleyememekle birlikte mobil uyygulamalar ve ATM'lere de giriş sağlayamıyor. Peki, Ziraat Bankası neden çalışmıyor ve girilmiyor? Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Son günlerde gündemde olan erişim problemi bu kez de Ziraat Bankası'nda yaşanıyor. Akbank'ın 2 gün süren sorunu sonrasında bugün de kısa süre önce Ziraat Bankası'nın uygulamasına giriş sağlanamıyor. Ayrıca ATM'lerinde de işlem gerçekleştirilemiyor. Binlerce kişi sosyal medyada sorularının cevaplarını araştırmak üzere paylaşımlarda bulunuyor. Peki, Ziraat Bankası neden çalışmıyor ve girilmiyor? Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü?  Detaylar haberimizde yer alıyor.


Ziraat Bankası çöktü mü?

Özellikle Kurban Bayramı öncesinde dağıtılacak primlerin yüksek bölümünün Ziraat Bankası kullanıcılarına yatırılması sebebiyle işlem sayısı da bir hayli fazla. Sunucuların bir süreliğine devre dışı kalması ya da olası bir saldırı üzerinde durulabilir. Veya farklı bir neden de buna sebebiyet vermiş olabilir. Bankadan bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.


ziraat bankası çöktü mü?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.