Yemekteyiz'in 'ekran' birincisi

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de bu hafta da birbirinden iddialı yarışmacılar boy gösterdi. Hedeflerini tutturamayanlar olsa da 5 günlük maratondan izleyenler keyif aldı. Zaman zaman artan gerilim her ne kadar hoş görünmese de bunun bir yarışmadan ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Kurgu değil ancak finalden sonra yarışmacılar aralarında helalleşerek ayrılıyorlar.

Buh afta sırasıyla Ayşe Şule Göbek, Salih Gönüller, Aleyna Akbulak, Cengiz Kiren ve Aybike Alev Yanar yarıştı. Herkes kendi gününde rakiplerinden puan almaya çalıştı. Elbette Onur Bey'in puanlaması da çok önemliydi ve birinciyi belirleyecekti. Yarışmaya katılan isimler rakiplerini yemekleri ile değerlendiriyor ancak bizim böyle bir şansımız yok malesef. 5 günlük süreçte kim ne yaptı, nasıl bir tavır sergiledi, yansıması ne oldu?

Ayşe Şule Göbek: Pazartesi günü yarıştı. İlk gün rakiplerinin karşısına çıkması belki onun adına bir dezavantajdı ancak durumu çok iyi kotardı. Eleştirilere karşı tutarlı cevapları, olgunluğu ve kimseyi kırmadan yapmaya çalıştığı açıklamalarla dikkat çekti. Bu anlamda başarılı bir hafta geçirdi.

ayşe şule göbek yemekteyiz

ayşe şule baysal göbek

Salih Gönüller: Yarışmanın en neşe dolu insanıydı. Salı günü diğer yarışmacıları ağırladı. Masasına ve üstüne gösteremediği özenin kurbanı oldu. 5 gündeki davranışlarla pek çok kişiden olumsuz yanıt aldı. Belki de yarışma tarihindeki en kötü yarışmacılardan biriydi. Gerçek hayatta çok iyi bir insan olabilir, saygım da var ancak ekran başında milyonların izlediği programda yapılmaması gerekenleri yapacaksanız kusura bakmayın.

salih gönüller

Aleyna Akbulak: Genç yaşına rağmen çıkmış gelmiş yarışmaya. 'Rağmen' dedim çünkü gençlere yönelik olarak tecrübeli insanların bir ön yargısı oluyor. Nedense beceremeyecekleri düşünülüyor. Yemekteyiz'de hiçbir zaman yaş veya cinsiyet kazanmaz. En son örneği son iki haftadır erkek yarışmacılar kazanıyor. Aleyna'nın kendisinden büyük insanlarla çatır çatır konuşmasını çok beğendim. Zaman zaman sorunlar yaşanmış olsa da özgüveni yüksek bir kız. Başarılı olmak istiyorsanız özgüven şart.

aleyna akbulak kimdir yemekteyiz

aleyna akbulak fotoğrafları

Cengiz Kiren: Ağabeyim yarışmaya katılmakla çok iyi yapmış. Hem sanatçı kişiliğini tanıdık hem de böyle kibar bir insanı ekranlarda gördük. O da zaman zaman şaştı hedeften ancak çok iyi bir yarışma geçirdi. Son gün kendi sırası geçince değişti yorumları yapıldı ama katılmıyorum.

CENGİZ KİREN

Aybike Alev Yanar: İlk gördüğümde 'Çok sosyetik, yemek yapamaz' izlenimi almıştım. Ekranlardaki görüntülere göre gayet  mütevazi bir insan ve kendine göre bir hayatı var. Kendi gününde de rakiplerini iyi ağırlamaya çalıştı. Salih Bey'i medeni bir şekilde terslemesi de haftanın olaylarından biriydi. Kazanmaya gücü yetmedi ama yakında ekranlarda yeniden görürüz.

aybike yanar

AYBİKE YANAR

aybike alev yanar cezaevine neden girdi

Sosyal medyanın galibi Aybike Alev Yanar
Yemekteyiz yarışmasının 13-17 Mayıs haftasındaki sosyal medya zaferini Aybike Alev Yanar elde etti. Birbirinden 3 güzel kadın yarışmacının yarıştığı haftada en çok dikkat çeken yarışmacı olmayı başaran Yanar, Instagram'da paylaştığı gelişmeler ve cezaevine girmesi sebebiyle de insanların ilgi odağı oldu.

Eğer Yemekteyiz'de sıralama belirleyici kişi ben olsam şu şekilde yapardım;
1) Ayşe Şule Göbek
2) Aleyna Akbulak
3) Aybike Alev Yanar
4) Cengiz Kiren
5) Salih Gönüller

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak Zihni Arşivi