"1 Milyon Mehmet" gözaltına alındı! Ünlü sosyal medya fenomenine “seçim” gözaltısı

"1 Milyon Mehmet" gözaltına alındı! Ünlü sosyal medya fenomenine “seçim” gözaltısı
Mersin'de yaşayan, kendisi ile yapılan röportajlarla tanınan ve “1 milyon Mehmet” olarak da bilinen Mehmet Bucak gözaltına alındı.

Fatma Müge Yücetürk - Mersin’de yaşayan ve engelli olduğu bilinen Mehmet Bucak seçim videosu nedeniyle gözaltına alındı.

Gazeteci Murat Ağırel’in Twitter hesabından duyurduğu haber büyük şaşkınlık yarattı. “1 milyon Mehmet” olarak da bilinen Mehmet Bucak’ın yüzde 80 engelli raporu bulunuyor. Bucak’ın çekilen röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle gözaltına alındığı iddia ediliyor. Mersin’deki evinde gözaltına alınan Bucak’ın ifadesinde, röportajda kullandığı “diktatör” kelimesinin anlamını bilmediğini söyledi. Bucak, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“Mersin Emniyeti çok iyi tanır”

Murat Ağırel’in konu ile ilgili ilk paylaşımında şu ifadeler yer alıyor; “Yok artık… Mersin halkı Mehmet ağabeyi tanır,sever. Garibandır. Mehmet ağabeyin Yüzde 80 engeli var. Kendisine ‘’TV Kent’’ mikrofon uzatıp ‘’seçimler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ‘’  diye bir soru sormuş. Mehmet ağabey verdiği cevap nedeni ile sabah evinden gözaltına alınmış.” Ağırel daha sonra bir mesaj daha paylaşarak; “2- Siyaset hakkında en ufak bir fikri dahi olmayan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bakan sanan biri Mehmet abi. Kullandığı ‘’Diktatör’’ kelimesinin dahi anlamını bilmeyen hatta olumlu bir anlamı var sanan biri.Mersin Emniyeti de çok iyi tanır, bilir. Bu kadar da olmaz artık.Yazıktır ,günahtır,ayıptır.” açıklamalarına yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.