1 ünite kan 3 can

1 ünite kan 3 can
Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan, Sefaköy'de kan bağışı kampanyası düzenlendi. Vatandaşların kampanyaya olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu aktaran Orhan, “Unutmayalım ki 1 ünite kan 3 insana can veriyor. Bugün birçok kan bekleyen insana umut olmayı başardık” dedi.

Küçükçekmece Kızılay Şubesi, Sefaköy Armoni Alışveriş Merkezi'nin önünde kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya ev sahipliği yapan Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan, vatandaşların kan vermek konusunda oldukça bilinçli ve duyarlı olduğunu söyledi. Aynı zamanda Sinoplu İş Adamları Derneği'nin de (SİAD) başkanlığını yürüten Orhan, bu anlamda Sinopluların da kampanyaya katılım gösterdiğini ve bu ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

Kan ver hayat kurtar
Kan vermenin hayat kurtaran bir gerçek olduğunu anlatan Orhan, “Hem Sinoplu hemşehrilerime hem Küçükçekmeceli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Kızılay'da hizmet etmekten, Sinoplular ile birlikte olmaktan, insanlığa hizmet etmekten şeref duyuyoruz. Bugün buraya gelerek kan bağışına destek veren SİAD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.