14 Mayıs'ta millet tarih yazacak

14 Mayıs'ta millet tarih yazacak
DEVA Partisi İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, hemşehrileriyle iftar programında buluştu. Yaklaşan seçimlere ilişkin konuşan Kahriman, “Geçenlerde biliyorsunuz İYİ Parti'ye bir saldırı oldu. Herkes bilsin ki korkumuz yok. Milletimiz cesaretini ortaya koyacak, 14 Mayıs'ta millet tarih yazacak” dedi.

BARIŞ KIŞ- DEVA Partisi İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, Ağrı Dernekler Federasyonu ve hemşehrileriyle iftar programında buluştu. Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Şerafettin Öztürk ve çok sayıda dernek başkanının katıldığı iftarda konuşan Halis Kahriman, Türkiye için güzel işler yapmak adına yola çıktıklarını söyledi. Kahriman'a başarılar dileyen Şerafettin Öztürk ise “Bugün, onurlu ve gururluyum. Halis Kahriman çok değerli bir isim. Yıllarca birlikte siyaset yaptığım arkadaşım ve dostum. Çıktığı yolda başarılar diliyorum. Umarım adaylar netleştiğinde hep birlikte Türkiye'yi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Millet cesaretini ortaya koyacak

İftar programının ardından konuşan Halis Kahriman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini anımsatarak, milletin hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğinin altını çizdi. Kahriman, “Bugün burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayı tüm İslam alemine hayırlar getirsin diliyorum. Tabii malumunuz bu aya yüreğimiz buruk girdik. Depremde çok sayıda insanımızı kaybettik, 50 bin insanımız öldü. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yüz binin üzerinde yaralarımız var onlara da acil şifalar diliyorum. Bu mevcut sistem içerisindeki süreci sizler de biliyorsunuz. Maalesef ki ülkemizin şartları ve koşulları ortadayken Sayın Cumhurbaşkanımız kendisine yakışmayan bir açıklama yaptı. Diyor ki; 'Benim adım Recep soy adım ise Erdoğan'dır' diyor. Bu açıklamadan sonra İYİ Parti'ye bir saldırı gerçekleştirildi. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yola başvurursa başvursunlar, bu millet sizden korkmayacak. Bu millet cesaretini ortaya koymuş durumda. 14 Mayıs'ta bu millet tarih yazacaktır” ifadelerini kullandı.

deva2

Devlet kurumlarını bitirdiler

Türkiye'nin başkanlık sistemine geçtiği günden itibaren geri gittiğinin altını çizen Kahriman, “Recep Tayyip Erdoğan 2018 yılında ne  diyordu; 'Biz bu ülkeyi uçuracağız, ben ekonomistim' diyordu. Şimdi 2018 Türkiye'si ile 2023 Türkiye'si arasında dağlar kadar fark var. Ülkemizi ekonomik anlamda, hukuk anlamında uçuruma götürdüler. Şimdi sizlere sesleniyorum. Ramazan ayı içindeyiz; mutfak için rahat alışveriş yapabilen var mı? Yok. İşsizlik, hukuksuzluk, yoksulluk almış başını gitmiş. Hangi devlet kurumunun içine bakarsak bakalım hepsinin içini boşaltmışlar. Kızılay'ımızı bile ne hale getirdiler. Kızılay'ın içine çeteler koydular, orayı da boşalttılar. İnsanlar depremden sonra soğuktan ölürken maalesef ki Kızılay çadır ticareti yaptı. Yazıklar olsun. Verdiğimiz kanları bile parayla sattılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.