14 Temmuz 2020 TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

14 Temmuz 2020 TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
100 bin konut projesi kapsamında binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ'nin kura çekilişleri sürüyor. Niğde ve Kırıkkale'den sonra sıra Balıkesir'e geldi. Altıeylül ilçesi Dinkçiler'de verilecek olan 750 daire bugün sahiplerini bekliyor. Peki 14 Temmuz 2020 Salı TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler 750 konut kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? İşte detaylar ve canlı yayın izle linki.

Balıkesir'nin Altıeylül Dinkçiler ilçesinde yapılacak olan TOKİ kura çekilişinde 750 ailenin hayallerine kavuşmasına çok az kaldı. Sabırsız bekleyiş bugün sona erecek. Ucuza kira öder gibi ev sahibi olmanın sevincini yaşamak istyeen vatandaşlar çekilişe dair bilgileri de öğrenmek istiyor. 14 Temmuz 2020 Salı TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Toplu Konut İdaresi Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi kura çekimleri Salı günü saat kaçta yapılacak? İşte detaylar…
 


TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

14 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 13:00'te başlayacaktır.

 


TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 200 konut verilecek. 14 Temmuz Salı günü düzenlenecek olan kurada 525 2+1, 225 da 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

14 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak Balıkesir Altıeylül Dinkçiler ilçesi toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.