14 Temmuz 2020 TOKİ Kırıkkale Yahşihan kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

14 Temmuz 2020 TOKİ Kırıkkale Yahşihan kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
Binlerce vatandaşa kira öder gibi ev sahibi olma şansı tanıyan TOKİ'nin yeni çekilişi ile karşınızdayız. Bugün sırada Kırıkkale var. Vatandaşlar kendilerini konut sahibi yapacak numaraların çıkmasını bekliyor. Peki 14 Temmuz 2020 TOKİ Kırıkkale Yahşihan kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde.

Toplu Konut İdaresi'nin 100 bin konut ile birlikte binlerce aileyi veya bireyi ev sahibi yaptığı kura çekilişleri bugün Kırıkkale'de devam ediyor. Yahşihan ilçesi için çekilecek olan kuralarda vatandaşlar kendilerine tahsis edilen numaranın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor ve sonuçların açıklanmasını diliyor. Peki 14 Temmuz 2020 TOKİ Kırıkkale Yahşihan ilçesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Toplu Konut İdaresi Kırıkkale Yahşihan ilçesi kura çekimleri Salı günü saat kaçta yapılacak? İşte detaylar…

 


TOKİ Kırıkkale Yahşihan ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

14 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Çekiliş 11:00'de başlayacaktır.

 


TOKİ Kırıkkale Yahşihan ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 300 konut verilecek. 14 Temmuz Salı günü düzenlenecek olan kurada 210 2+1, 90 da 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Kırıkkale Yahşihan ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

14 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak Kırıkkale Yahşihan ilçesi Toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.