16 Temmuz 2020 Perşembe TOKİ Uşak Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

16 Temmuz 2020 Perşembe TOKİ Uşak Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
16 Temmuz 2020 Perşembe TOKİ Uşak Merkez kura çekilişi ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Binlerce başvurunun ardından bugün konut sahipleri belirlenecek. Vatandaşlar heyecanlı ve sabırsız. Bir an önce isimlerinin açıklanmasını istiyor. Peki 16 Temmuz 2020 Perşembe TOKİ Uşak Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yüz binlerce vatandaşı ve aileyi ev sahibi yapabilmek adına çalışan TOKİ'nin bir çekilişi daha yapılacak. Son olarak Balıkesir'de gerçekleşen kuralarda 750 konut daha sahibini buldu. Asil ve yedek talihliler belirlendi. 15 Temmuz'un tatil olması sebebiyle çekilişler 16 Temmuz Perşembe günü devam edecek. İkinci adres Uşak. Şehrin merkezinde konut sahibi olmayı hayal eden binlerce kişi arasından talihliler belirlenecek. Peki 16 Temmuz 2020 Perşembe TOKİ Uşak Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Uşak Merkez 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

16 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 13:00'te başlayacaktır.
 


TOKİ Uşak Merkez ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 700 konut verilecek. 16 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kurada 490 2+1, 210 da 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Uşak Merkez ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

16 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılacak Uşak Merkez ilçesi toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.