19 sorunun 18’i çözüldü

19 sorunun 18’i çözüldü
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Belediye başkan aday adayı olduğum dönemde, yaptırdığım bir çalışma ile Maltepe’nin 19 önemli sorununu ekibimle maddeler halinde belirlemiştik. Çok şükür ki bu 19 sorunun, 18’i çözebildim" dedi

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği çalıştayların dördüncüsü, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Daha önce kadın, hayvanseverler, gençlik  ve kentsel dönüşüm çalıştayı düzenleyen Belediye Başkanı Ali Kılıç, son olarak ilçenin önde gelen sanayici, esnaf ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Çalıştayı çok önemsiyorum
Belediyenin 4.5 yıllık hizmetlerini anlatarak, çalıştayın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bu çalıştayı çok önemsediğimi ifade etmek istiyorum. Maltepe’nin geleceğine imza atan, kafa yoran ve yatırım yapan siz değerli işadamlarıyla bir araya gelmekten ötürü mutluyum. Ülkemiz bir ekonomik kriz içerisinde. Bu hepimizin ortak sorunu. Biz de Maltepe’de yaşayanlar olarak bir araya gelip, ilçemizden başlayarak yukarıya doğru hangi yatırımı yaparsak veya önerirsek ülkemiz gelişebilir, bunu tartışmak için buradayız. Bu anlamda ben de belediye başkan aday adayı olduğum dönemde, yaptırdığım bir çalışma ile Maltepe’nin 19 önemli sorununu ekibimle maddeler halinde belirlemiştik. Çok şükür ki bu 19 sorunun, 18’i çözebildim. İşte bu bakış açısıyla, önümüzdeki 50 yılın Maltepe’sinin şekillenmesi için bir aradayız. Gelecek kuşaklara daha çağdaş, daha modern ve daha yeşil bir Maltepe bırakmak ellerimizde" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.