20 Temmuz 2020 Pazartesi TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

20 Temmuz 2020 Pazartesi TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Her Yıl 100 Bin Konut Projesi ile yola çıktığı planda sıra Zonguldak'a geldi. Ucuz taksit ödemeleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kendilerine çıkacak dairelerin hayalini kurmaya başladı. Peki 20 Temmuz 2020 Pazartesi TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yüz binlerce vatandaşı ve aileyi ev sahibi yapabilmek adına çalışan TOKİ'nin bir çekilişi daha yapılacak. Son olarak Düzce'de gerçekleşen kuralarda 300 konut daha sahibini buldu. Asil ve yedek talihliler belirlendi. Yeni haftadaki ilk adres Zonguldak. Şehrin Çaycumainde konut sahibi olmayı hayal eden binlerce kişi arasından talihliler belirlenecek. Peki 20 Temmuz 2020 Pazartesi TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Zonguldak Çaycuma 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

20 Temmuz 2020 Pazartesi günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 12:00'da başlayacaktır.
 


TOKİ Zonguldak Çaycuma ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 300 konut verilecek. 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü düzenlenecek olan kurada 140 2+1, 360 da 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Zonguldak Çaycuma ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

20 Temmuz 2020 Pazartesi günü yapılacak Zonguldak Çaycuma ilçesi toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum