2023 Ankara dolmuş ücretleri kaç lira? Dolmuş ve otobüs ücretleri

2023 Ankara dolmuş ücretleri kaç lira? Dolmuş ve otobüs ücretleri
 DAMGA Editörü
Başkent Ankara'da yolculuk yapmak isteyen vatandaşların toplu taşıma araçları için ödeyecekleri ücretler merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ankara dolmuş ücretleri kaç lira? 2023 dolmuş ve otobüs ücretleri haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişinin yaşadığı Ankara'da vatandaşlar her gün iş yerlerine veya farklı noktalara ulaşabilmek adına araçlar kullanıyor. Toplu taşımaya her geçen gün gelen zamlarla birlikte yeni fiyatlar da merak konusu olarak internette araştırılıyor. Yılın son dönemlerinde yeni bir zam uygulanıp uygulanmayacağı da en çok aranan kelimelerden biri olarak dikkat çekiyor. Peki Ankara’da toplu taşıma fiyatları nasıl? Ankara'da otobüs ve dolmuş fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Ankara'da dolmuş ücretleri ne kadar?

Son dönemde akaryakıta gelen zamlarla birlikte dolmuşların fiyatları da güncellendi. 2023 yılında son uygulanan tarifeyle birlikte Ankara'da dolmuşlarda öğrenci 10 TL, tam ise 17 TL olarak belirlenmiştir. Uzak mesafede ise 17 TL ödenmektedir.

  • 2023 Ankara dolmuş tam fiyatı: 17₺
  • 2023 Ankara dolmuş öğrenci fiyatı: 10₺
  • 2023 Ankara dolmuş uzak mesafe fiyatı: 20₺

Ankara'da otobüs ücretleri ne kadar?

Ankara Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı sonraısnda yapılan açıklamaya göre son zamlarla birlikte tam bilet 9.5 TL'den 15 TL'ye yükseltilmiştir. İndirimli bilet de 4 TL'den 7.5 TL'ye çıkarılmıştır. Öğrenci abonmanı sınırsız olarak 220 TL uygulanmaya başlanmıştır.

  • 2023 Ankara otobüs tam fiyatı: 15₺
  • 2023 Ankara otobüs öğrenci fiyatı: 7.5₺
  • 2023 Ankara otobüs öğrenci abonman sınırsız fiyatı: 220₺

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.