21'inci şube hizmete girdi

21'inci şube hizmete girdi
Öz Çapan Et ve Şarküteri Silivri’de hizmete girdi. Cezair Çapan’ın işletmeciliğinde hizmete giren Öz Çapan Et ve Şarküteri’nin açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kesti. Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan da 21. şubesi açılan işletmeyi ziyaret ederek ‘bol kazanç’ diledi.

Açılışa katılamayan Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ise önce ki gün Silivri’ye gelerek Öz Çapan Et ve Şarküteri’nin sahibi Cezair Çapan’ı özel olarak ziyaret etti. Kuzeni Cezair Çapan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan  Gürbüz Çapan, "Açılışa yetişemedim. Çok yağmur vardı, dolu vardı. Çok başarılı olacağını umuyorum. İnşallah  ikinci, üçüncü dükkanını ben açarım. Ürünlerin de çok güzel. Kaliteni bozma. İnsan gelip buradan sabah kahvaltılığını, akşam da etini, yiyeceğini her şeyini alabilecek bir dükkân açmışsın. Ufak ama etkili bir mekân olmuş. Hayırlı olsun" dedi.

Ürünler taze ve günlük
Gürbüz Çapan ve beraberinde kileri sabah kahvaltısında ağırlayan Cezair Çapan, misafirlerine Öz Çapan Et ve Şarküre’nin ürünlerini ikram etti. Silivri’ye 21. şubeyi açtıklarını söyleyen işletme sahibi Cezair Çapan, "Çapan Et ve Şarküteri ismiyle şu ana kadar 20 şube açtık. 21. şubemizi ise Silivri’de Öz Çapan Et ve Şarküteri olarak hizmete açtık. Ürünlerimiz taze ve günlük olarak müşterilerimize sunuyoruz. Bizim için öncelikli olan kalite ve müşteri memnuniyetidir. Silivri’mize ve Silivri’li hemşerilerimize hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.


öz çapan et

öz çapan et

öz çapan et

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.