21 Temmuz 2020 Salı TOKİ Kütahya Simav kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

21 Temmuz 2020 Salı TOKİ Kütahya Simav kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
Her yıl 100 bin konut hedefi ile yola çıkan TOKİ'nin kura çekilişleri sürüyor. Dün Sakarya Kocaali'de verilen 396 dairenin ardından gözler bugüne çevrildi. Üçüncü adres Bartın Merkez oldu. Binlerce kişi hayalini kurduğu eve kavuşmak istiyor. 21 Temmuz 2020 Salı TOKİ Kütahya Simav kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TOKİ çekilişleri Kütahya'da devam ediyor. Dün Zonguldak Merkez ve Çaycuma ilçelerinde yüzlerce talihli belirlendi ve ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Son olarak da Sakarya Kocaali'de 400'e yakın aile kendilerine çıkan konutlar için sevindi. Bugün üçüncü adres Kütahya. Şehrin Simav ilçesinde konut sahibi olmayı hayal eden binlerce kişi arasından talihliler belirlenecek. Peki 21 Temmuz 2020 Salı TOKİ Kütahya Simav kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Kütahya Simav 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

21 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 12:00'de başlayacaktır.
 


TOKİ Kütahya Simav ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 255 konut verilecek. 21 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek olan kurada 179 2+1, 76 da 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Kütahya Simav ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

21 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak Kütahya Simav ilçesi toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.