22 Temmuz 2020 Çarşamba TOKİ Bursa İnegöl kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

22 Temmuz 2020 Çarşamba TOKİ Bursa İnegöl kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
Binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşen kura çekilişleri bugün de devam ediyor. Ankara ve Bursa'daki çekilişlerle birlikte yüzlerce konut daha verilecek. Son adres Bursa'nın İnegöl ilçesi. 22 Temmuz 2020 Çarşamba TOKİ Bursa İnegöl kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TOKİ çekilişleri Bursa'da devam ediyor. Dün Bartın, Kütahya ve Çankırı illerinde yüzlerce talihli belirlendi ve ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Son olarak da Çankırı'da 570'e yakın aile kendilerine çıkan konutlar içinb sevindi. Bugün ikinci adres Bursa. Şehrin İnegöl ilçesinde konut sahibi olmayı hayal eden binlerce kişi arasından talihliler belirlenecek. Peki 22 Temmuz 2020 Çarşamba TOKİ Bursa İnegöl kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Bursa İnegöl 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

22 Temmuz 2020 Çarşamba günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 13:00'te başlayacaktır.
 


TOKİ Bursa İnegöl ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 800 konut verilecek. 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü düzenlenecek olan kurada 560 2+1, 240 de 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Bursa İnegöl ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

22 Temmuz 2020 Çarşamba günü yapılacak Bursa İnegöl ilçesi toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum