23 Nisan'a yetişecek

23 Nisan'a yetişecek
Özel bir şirket tarafından kullanılan Bakırköy Belediyesi’ne ait yere kültür merkezi, Bakırköylüler Evi, halk kütüphanesi ve çocuk parkı yapılacak. Belediye Başkanı Kerimoğlu, açılışı 23 Nisan'da yapacaklarını söyledi.

İSTASYON ve Ebuzziya Caddeleri üzerinde bulunan büfeleri ve Bakırköyspor Sosyal Tesisleri'ndeki işgalleri yıktıran Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, bu kez de İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan belediyenin mülkiyetindeki yeri tahliye etti.

Bu alanlar halkın olacak
Boşaltılan alanda incelemelerde bulunan Kerimoğlu aynı yerde kültür merkezi, Bakırköylüler Evi, halk kütüphanesi ve çocuk parkı yapmak için kolları sıvadıklarını belirterek, “Bu alan 25-30 yıldır özel bir şirket tarafından kullanılıyordu. 3 bin metrekarelik bu alanı tahliye ederek, burasını kültür merkezi, Bakırköylüler Evi, halk kütüphanesi ve çocuk parkı olarak halkımıza kazandırmak amacıyla peyzaj, ışıklandırma, bina içi tadilat ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına başladık” şeklinde konuştu. 
Kerimoğlu sözlerini şöyle bitirdi, “Öyle ümit ediyorum ki; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılışını yapacağız. Bakırköy Belediyesi olarak kamu mallarını işgale son vereceğiz ve bu kamu alanlarını halkımıza kazandırmaya devam edeceğiz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.