24 Temmuz 2020 Cuma TOKİ Kütahya Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle

24 Temmuz 2020 Cuma TOKİ Kütahya Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? | Canlı yayın izle
Hafanın son iş gününde TOKİ çekilişleri sürüyor. Dün Afyon'da noktalanan günün ardından bugün açılış yine aynı şehirden yapılacak. Gün sonunda ise Kütahya'daki talihliler belirlenecek.. Vatandaşlar hayallerini kurdukları evlere kavuşmak ve kazanmak istiyor. 24 Temmuz 2020 Cuma TOKİ Kütahya Merkez kura çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TOKİ çekilişleri Kütahya'da devam ediyor. Dün Çankırı ve Afyon'da illerinde yüzlerce talihli belirlendi ve ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Son olarak da yine Afyon'da 480 aile kendilerine çıkan konutlar için sevindi. Bugün sonadres Kütahya Merkez. Şehrin merkezinde konut sahibi olmayı hayal eden binlerce kişi arasından talihliler belirlenecek. Peki 24 Temmuz 2020 Cuma TOKİ Kütahya Merkez çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Kütahya Merkez 2+1 ve 3+1 Kura çekilişi canlı izle

24 Temmuz 2020 Cuma günü yapılacak olan kura çekilişinde vatandaşlar hangi seçeneklerle bu ana tanıklık edebileceklerini araştırıyor. Kura çekilişi TOKİ'nin Youtube, Twitter ve Facebook platformnlarından canlı yayınlanmaktadır. Saat 14:00'te. başlayacaktır.
 


TOKİ Kütahya Merkez 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi kaç ev var?

Toplu Konut Projesi kapsamında yapılacak kura çekilişi için yapılan binlerce başvuru var ancak sadece 451 konut verilecek. 24 Temmuz 2020 Cuma günü düzenlenecek olan kurada 316 2+1, 135 de 3+1 daire bulunuyor. 

 

TOKİ Kütahya Merkez ilçesi 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi

24 Temmuz 2020 Cuma günü yapılacak Kütahya Merkez toplu konut projesi kura sonuçlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Canlı Kura sonuçları için 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.