3 katlı ahşap kapı fabrikasında yangın: Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı

3 katlı ahşap kapı fabrikasında yangın: Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı
Bursa'da ahşap kapı üretimi yapan 3 katlı fabrikanın 3'üncü katında yangın çıktı. Çıkan yangın, yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bursa'da ahşap kapı üretimi yapan 3 katlı fabrikanın 3'üncü katında yangın çıktı. Çıkan yangın 2 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, saat 21.45 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Küçükbalıklı Mahallesi, Şanlı Caddesi'nde bulunan ahşap kapı üretimi yapan 3 katlı fabrikanın 3'üncü katında meydana geldi. Üretim maddesinin ahşap olması nedeniyle alevler, kısa sürede büyürken, tahliye edilen fabrikada ilk belirlemelere göre can kaybı ve yaralanma olmadı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, patlamaların da meydana geldiği yangını çevredeki diğer iş yerlerine sıçramadan kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederken polis de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Bursa'da ahşap kapı üretimi yapan fabrikanın 3'üncü katında bulunan imalat bölümünde çıkan yangın, yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, fabrikada büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.