300 bin liralık tahta kuruldu!

300 bin liralık tahta kuruldu!
Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali’nin açılışını gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek değeri 75 bin dolar yaklaşık 300 bin TL’yi bulan tahta oturdu

nostalji ve antika tutkunlarını cezbetmesi beklenilen ‘Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali’ Deniz Müzesi’nde hayat buldu. Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Antikacılar ve Sahaflar Derneği tarafından düzenlenen festivalin açılış konuşmasını Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar adına konuşan Örnek, “Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda sanatçının katkısının bulunması burada yapılan işin ne derece başarılı olduğunun bir göstergesi. Bende bir koleksiyoncuyum. Ciddi bir koleksiyonum ve hatırı sayılır bir kütüphaneye sahibim. Bu festival bir dönemin eserlerini ve eşyalarını bugüne taşıyarak geçmişin değerlerini bizlere yaşama fırsatı veriyor. Tüm Beşiktaşlılara bu müzeyi gezmeye davet ediyorum” dedi. 

Tahta kuruldu
Osmanlı’dan kalan ve 300 yıldan fazla bir geçmişi olan taht sergide yer aldı. 75 bin dolarlık olan taht’a Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek oturdu Sergide fiyatların 15 lira ile 300 bin TL arasında değiştiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.