5 gün önce heyelanda kaybolan kişinin yeleği bulundu

5 gün önce heyelanda kaybolan kişinin yeleği bulundu
Heyelanda ahşap evi toprak altında kalıp kaybolan Rıdvan Coşar'ı (50) arama çalışmaları 5'inci günde de sürüyor.

DHA- Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde, heyelanda ahşap evi toprak altında kalıp kaybolan Rıdvan Coşar'ı (50) arama çalışmaları 5'inci günde de sürüyor. 5 gruba ayrılan ekipler, bölgede ve Aksu Deresi'nde yaptığı çalışmalarda Coşar'ın yeleğine ulaştı.

g1.jpg

Doğu Karadeniz'de 22 Haziran akşamı etkili olan sağanak, Giresun'da sele neden oldu. Merkeze bağlı Duroğlu beldesinde yollarda su birikintileri oluştu. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Beldenin yüksek kesimlerinde mahsur kalanlar AKUT ekiplerince iş makinesi ile kurtarılıp, göle dönen yoldan güvenli alana götürüldü. Beldede park halindeki bazı araçlar da sel suyunun taşıdığı toprakla kaplandı.

g2.jpg

Beldenin Çağlayan Mahallesi'nde yamaç arazide meydana gelen heyelanda toprak altında kalan ahşap evde tek başına oturan Rıdvan Coşar, kayboldu. Arama çalışmalarının 5'inci gününde 5 gruba ayrılan ekipler, kıyıda ve Aksu Deresi'nde Rıdvan Coşar'ı aradı. Derenin yüzeyi botla taranırken, dalgıçlar da su altında arama yaptı. Aramalarda Coşar'ın yeleği bulundu.

g3.jpg

Ekiplerin aramalarını sürdürürken, bölgede yürütülen hasar tespit ve temizlik çalışmaları da devam ediyor.

g4.jpg

g5.jpg

g6.jpg

g7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.