60 çocuğun yüzünü güldürdüler

60 çocuğun yüzünü güldürdüler
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, Büyükçekmece Gönüllüler Derneği Başkanı Nurcan Toraman Büyükçekmece’de ikamet eden 60 çocuğa mont ve bot yardımında bulundu.

Bedensel engelli bir öğrencinin tekerlekli sandalye ihtiyacını da karşılayan hayırseverler, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yönetimi ve öğretmenleri tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu. Soğuk kış aylarında bot ve mont bulmakta zorluk çeken minikler artık kış aylarında üşümeyecek.

Destek olan herkese teşekkürler
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocukların soğuk kış aylarını rahat geçirebilmeleri için mont ve bot yardımında bulunan Hatice Akgün, “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın her zaman yanındayız. Büyükçekmece Gönüllüler Derneği Başkanı Nurcan Toraman, dernek üyesi Ayşegül Eroğlu ve bağışta bulunan Nazmiye Meriç’e çok teşekkür ediyorum. Bu zor dönemlerde çocuklarımızı sıklıkla ziyaret ediyoruz. Yalnızca çocuklarımızı değil ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz. Destek olan herkese teşekkürler” ifadesini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.