68 yaşındaki Ali Gölve nerede? Müge Anlı arıyor

68 yaşındaki Ali Gölve nerede? Müge Anlı arıyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp dosyası daha açıldı. Çekmeköy'deki Ali Gölve'nin kaybolduğu ve haber alınamadığı duyuruldu. Peki Ali Gölve kimdir ve nerede? İşte detaylar...

Müge Anlı bu sabah başlayan programında kötü bir haber verdi ve alzheimer hastası Ali Bey'in bulunması yönünde çalışma başlattı. 68 yaşındaki Ali Gölve, eşi ile birlikte gittiği Okmeydanı Araştırma Hastanesi'nde bir anlık dalgınlıktan faydalanarak kaçtı. Üzerinde kot pantolon, siyah ayakkabı, krem rengi hırka ve beresi olduğu söylendi.. Elinde de tesbih var. Yanında kimlik ve cüzdan bulunmadığı ifade edildi. Ali Bey 17 Nisan'da kaybolmuş. Eski evinin bulunduğu semt Kasımpaşa'daki vatandaşlara da çağrıda bulunuldu.

 

Ailesi tez zamanda bulunmasını bekliyor

Babası için endişe ettiklerini ifade eden çocukları, “Emniyete başvurduk ve hastanenin MOBESE kayıtlarını incelettik. Babam en son minibüs durağında görülüyor, sonrası yok. Kendisini gören, nerede olduğunu bilenler Allah rızası için bize bildirsinler. İki gündür büyük endişe içindeyiz” dediler.

Ali Gölve’yi gören ya da nerede olduğu konusunda bilgisi olanların 0534 8778273 numaralı telefondan ailesine ulaşabilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.