8 dakikada bitti

8 dakikada bitti
Büyükçekmece Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumu dün gerçekleştirildi. Yaklaşık 8 dakika süren mecliste ihtisas komisyonlarına yapılacak olan seçimlerin yarın gerçekleştirilmesine karar verildi.

Mecliste Büyükçekmece Belediyesi'ne iki adet veterinerin sözleşmeli personel olarak istihdam edilmesi, Ulus Mahallesi'nde bulunan 471 ada 1 parsel belediye hizmet binasının 10 yıl süreli olarak örgün eğitim yapılmak şartıyla İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'ne yapılan tahsisin iptal edilmesi hususunun müzakeresi maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

AK Parti'den destek
Büyükçekmece Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Uçar komisyona havale edilen kararı desteklediğini söyledi. Uçar, “Ulus Mahallesi'nde bulunan belediye hizmet binasının İÜ ile yapılan protokol tahsisinin iptal kararını saygıyla karşılıyorum ki bununla ilgili bir önerge vermiştim. Çakmaklı'da Galatasaray Spor Kulübü'ne verilen yerinde Büyükçekmece halkına verilmesini istiyorum” dedi. Okunan gündem maddeleri ile meclise devam edildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirilen meclis Perşembe günü yeniden açılmak üzere sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.