Adana'da eşini, kayınpederini ve kayınbiraderini vuran kişi kendi canına kıydı

Adana'da eşini, kayınpederini ve kayınbiraderini vuran kişi kendi canına kıydı
Adana’da eşiyle boşanma aşamasında olan Hasan A., kayınpederinin evini tabancayla basarak etrafa dehşet saçtı. Eşi, kayınpederi ve kayınbiraderini tabancayla yaralayan Hasan A. aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Meryem A. bir süredir babasının evinde kalıyordu. Bugün akşam saatlerinde Hasan A., kayınpederinin evine elinde tabanca ile geldi. Evin içerisine giren Hasan A., eşi Meryem A.’yı göğsünden, kayınpederi Mehmet K.’yı başından, ve kayınbiraderi Yaşar K.’yı elinden vurdu. Hasan A. aynı silahla intihar etti.

İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet K., Meryem A. ve Yasar K.’yı kentteki hastanelere kaldırdı. Başından yaralanan Mehmet K. ve göğsünden yaralanan Meryem A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekibi, yaralıları ambulanslarla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.