Adım adım Falcao! Kolombiya'dan haber geldi

Adım adım Falcao! Kolombiya'dan haber geldi
Santrafor mevkisine dünyanın en iyilerinden biri olan Falcao'yu transfer etmesine ramak kalan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı golcü ve ülkesindeki bir radyo adeta müjde verdi.

Diagne'nin satılması sonrasında Falcao'yu açıklamaya hazırlanan Galatasaray'ın Monaco ile görüşmeleri devam ediyor. Menajer Ahmet Bulut ve Falcao'nun menajeri Fransız ekibi ile görüştü. Kolombiyalı golcü için istenen 3 milyon euroluk bonservis bedelini 1 milyon euroya çekmeye çalışan iki tarafın bu işi bitirmek için ellerinden geleni yaptıkları öğrenildi.

Deneyimli oyuncu da Ahmet Bulut'un yaptığı paylaşıma yazdığı yorumla dikkat çekti ve taraftarları heyecanlandırdı. Falcao'nun da Instagram'dan "Sen de mi aynı şeyi düşünüyorsun" diye yazması coşkuyu iyice artırdı.

Rekoru kırılamadı
Falcao 2011-12 sezonunda Avrupa Ligi'nde 14 maçta 17 gol atarak gol kralı oldu. Falcao, Avrupa Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan futbolcu unvanına sahip.

Davala sinyali verdi
Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala, Falcao'nun Galatasaray forması giydiği ve "Radamel Falcao ile anlaşıldı" sözlerinin kullanıldığı paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.

Kolombiya'dan haber var
Kolombiya'nın Caracol radyosu, Falcao için "Seyircisiz Monaco'da oynamak yerine ateşli Galatasaray taraftarının karşısına çıkacak olmaktan büyük heyecan duyuyor" ifadesini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.