AFAD İl Müdürünün kızı, pencereden düşüp yaşamını yitirdi

AFAD İl Müdürünün kızı, pencereden düşüp yaşamını yitirdi
AFAD Müdürü Mehmet Ulutaş'ın 3 yaşındaki kızı Almira Ulutaş, pencereden düşüp, yaşamını yitirdi.

Van İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mehmet Ulutaş'ın 3 yaşındaki kızı Almira Ulutaş, pencereden düşüp, hayatını kaybetti.

Olay, Van- Erciş kara yolu üzerindeki AFAD İl Müdürlüğü lojmanlarında meydana geldi. AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş'ın kızı Almira Ulutaş, 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden dışarıyı seyrederken dengesini kaybedip düştü. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Ulutaş, ambulansla kaldırıldığı Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Almira Ulutaş'ın cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Ankara'ya götürüldü

BABASI 55 GÜNDÜR HATAY'DA GÖREVDEYDİ

Van AFAD Müdürü Mehmet Ulutaş'ın, kızının ölüm haberini aldıktan sonra 55 gündür görev yaptığı Hatay'dan kara yoluyla Şanlıurfa'ya, oradan da helikopterle Van'a gelerek cenazeyi teslim aldığı belirtildi. Ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olan Almira'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

Acı haber, Mehmet Ulutaş'ın komşularını ve meslektaşlarını da yasa boğdu. Lojmanda oturan ve olaya tanık olan çocuklar da Almira'nın ölümünden dolayı çok üzgün olduklarını söyledi. Dün olayın yaşandığı saat 17.30 sıralarında, dışarda oynadıklarını belirten Eyüp Ensar (12), camın açık olduğunu sinekliğin açılıp Almira'nın düştüğünü söyledi. Ensar, "Biz oynarken ablasının hemen yanına düştü. Daha sonra ambulans geldi. İlk müdahaleyi yaptı. Çok üzgünüz" diye konuştu.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.