Ahanda buradayız

Ahanda buradayız
Yeni açılan Yıldız TV'nin Müdürü Suzan Açarı, basının özgür olmadığını söyledi. Açarı'ya cevap Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe'den geldi; “Hürriyete ve özgürlüğe kim müdahale ederse onlara karşı ahanda bu meydanı dolduracak gene bizleriz. Geliriz kapıda nöbet tutarız”

Engin Grup Genel Merkez Binası ve Yıldız TV açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi. Açılışa ev sahipliği yapan Engin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, kısa süre önce kurulan Yıldız TV'nin önemli bir ivme kazandığını belirterek "Yıldız TV'de türküler olmazsa olmazımız. Yıldız TV Türkiye'nin yüzde 40'ına ulaştı. Yıldız TV herkesin kanalı, kağıt üzerinde bizim ama aslında halkın kanalı" diye konuştu. Engin Gayrimenkul olarak 550 bine yakın müşterileri olduğunu söyleyen Üzeyir Engin, "Burada ticaret değil dostlukta var. Biz bize olan ilgiden memnunuz ama şımarmayacağız. Biz içimizden geldiği gibi konuşuyoruz bu ofise geldiğinizde yabancılık çekmeyiniz" dedi. Engin, ilk 500 kişiye peşinat almadan satış yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Gelenekler ekrana taşınacak
Ülkenin geleneklerine sahip çıkacaklarının altını çizen Yıldız TV Genel Koordinatörü Cemal Coşkun, "Bu kanalın ana teması tüm gelenekleri bu ekrana taşımak olacak" dedi. Türkiye'de özgür mikrofonların olmadığını söyleyen Yıldız TV Müdürü Suzan Açarı ise "İki aylık yayınımızda son derece ilgi çeken bir kanal olduk. Türkülerle sizlere ulaşıyoruz. Farklı programlarımızla sizlerin karşısına çıkacağız. Gönül isterki özgür mikrofonlar olsun ama bu çok mümkün değil" dedi.

yıldız tv

Bu meydanı doldururuz
Yaptığı konuşmada Yıldız TV Müdürü Suzan Açarı'nın sözlerine cevap veren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, "Sayın Suzan Açarı özgürlük hürriyet keşke olsa dedi. Ben Esenyurt Belediye Başkanı olarak 45 meclis üyemizle, cumhurbaşkanımız 550 milletvekili ile hürriyete, özgürlüğe, kimin ne söyleyeceğine yönelik özgürlüğümüz kısıtlanacaksa ahanda bu meydanı dolduracak bizleriz. Geliriz kapıda nöbet tutarız. Kimsenin hürriyetine özgürlüğüne laf ettirmeyiz" dedi. Alatepe Esenyurt olarak sanata sahip çıktıklarının altını çizerek açılışın hayırlı olmasını diledi. Televizyon kanallarında yayınlanan şiddet içerikli programların ülkeye katkısının olmadığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise "Bir yurttaş olarak diyorum ki kan, gözyaşı ve öfkenin olduğu dizilere ihtiyacımız yok. Umarım RTÜK bunu dikkate alır" dedi. Açılışa Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlgüz, Yıldız TV Genel Koordinatörü Cemal Coşkun, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Biga Gümüşçay Belde Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Eski Milletvekili Faruk Demir gibi isimler de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.