Ahmet Ardıç güven tazeledi

Ahmet Ardıç güven tazeledi
afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği 5. Olağan genel kurulunu 14 Ocak Pazar günü Florya dernek merkezinde gerçekleştirdi. Mevcut başkan Ahmet Ardıç ve yönetim kurulu, tek liste halinde girdikleri genel kurul da güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlid Uyan, Türkoğlu, Andırın, Elbistan, Büyüktatlar, Arıtaş, Küçüktatlar, Büget , Yedi Dost dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda Afşinli dernek üyesi katıldı.

Gençlere rehber olacak
Açılışta faaliyetler hakkında bilgi veren dernek başkanı Ahmet Ardıç, "Burası muhabbet ve samimi insanların buluşma noktası. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ortalama 100 bin civarı, bu hemşerilerimizin tüm akraba ve dostları memlekette yaşıyor. Hedef daha çok hemşerimize ulaşıp, gönül köprüleri kurmaktır.   Bizler devraldığımız emaneti hakkıyla yürütmek ve derneğimizi üstlendiği misyon ve vizyon ile gelecek nesillere rehber olan bir sivil toplum kuruluşu olması için mücadele ediyoruz" dedi. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.