Ak Parti'nin deniz çıkarması

Ak Parti'nin deniz çıkarması
İlçeyi temizlemek için yola çıktıklarını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, başlangıç adresi olarak da denizi işaret etti. Işık, gerekli yardımı alarak Marmara’da kapsamlı bir temizliğe imza atacaklarını söyledi.

İstanbul ilçelerinden Beylikdüzü’nde ilginç bir gelişme yaşandı. Kentin AK Partili İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, rekortmen dalgıç Cem Karabay ve ekibiyle birlikte Marmara Denizi’nin derinliklerine daldı, deniz temizliği yaptı. Dalış ekibi, suyun 6 metre derinliğinde, patlamamış mermi, cam, bira şişeleri, plastik ve mangal gibi envai çeşit atıklarla karşılaştı. Kirletilen Marmara Denizi’ndeki son durumu vahim bulan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ın açıklaması ise, “Beylikdüzü’ndeki temizliğe denizden başladık, devamı gelecek” şeklinde…

Deniz de kara da tehlikede
Dünyaca tanınan rekortmen dalgıç Cem Karabay ve ekibiyle birlikte Marmara Denizi’nde kısmi bir temizliğe yönelen AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, “İyilik Yap Denize Atma” sloganıyla karada ve denizde canlıların yaşamını tehdit eden çevre kirliliğine dikkat çeken bir etkinliğe imza attı. Kentteki bir STK ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamanın diğer önemli bir yanıysa, dernek binası ilçe belediyesince yerle bir edilen Cem Karabay’ın başkanlığı yaptığı ekiple birlikte yapılması oldu. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık o dönem binası yıkılan derneğe ve ekibine destek verici açıklamalarda bulunmuştu. Kentin CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ipleri koparan dünya rekortmeni dalgıç Karabay, dün yaptığı açıklamasında, denizlerle birlikte karanın da tehlike altında olduğunun altını çizdi, belediyeyi, acil önlem alması konusunda uyardı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.