Akgün: Hizmet bizim işimiz

Akgün: Hizmet bizim işimiz
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Orhan Veli Sosyal Tesisleri, Büyükçekmecelilerin adeta ikinci evi oldu. İlçemize kaliteli sosyal alanlar kazandırdığımız için mutluyum. Hizmet bizim işimiz” dedi

Büyükçekmece’nin pek çok yönden olduğu gibi, sosyal imkanlar açısından da Türkiye’nin en iyi ilçesi olmasını sağlayan Dr. Hasan Akgün, Orhan Veli Sosyal Tesisleri’ni değerlendirirken; “İlgi o kadar yoğun ki tesis hizmete girer girmez, İstanbul’un farklı noktalarından çok sayıda vatandaşımız gelmeye başladı. Büyükçekmece mükemmel doğası ile çok özel bir ilçe. Kordonboyu ve denizi sayesinde yıllardır İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri. Orhan Veli Sosyal Tesisleri’de ilçemizin bu önemli konumuna değer katan en önemli sosyal yatırımlardan biridir. Tüm vatandaşlarımızı, Büyükçekmece Kordonboyu’nda bulunan Orhan Veli Sosyal Tesislerinin sunduğu ayrıcalıkları yaşamaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar memnun
Kordonboyu'nda eski adıyla "eğlence merkezi" olarak bilinen işyerlerinin Büyükçekmece Belediyesi'nce restore edilmesinin ardından ilçe yeni sosyal tesisine kavuşmuş oldu. Orhan Veli Sosyal Tesisleribugüne kadar Büyükçekmece’de hayata geçirilen en fazla sosyal imkana ve çeşitliliğe sahip tesis. Tesise İlginin beklenen de yoğun olması ve ilçe dışından da çok sayıda vatandaşın ziyaret etmesi sayesindeOrhan Veli Sosyal Tesisleri’nin ünü İstanbul’a yayılıyor. Ayrıca tesisi ziyaret eden vatandaşlar, uygun fiyatlarla karşılaştıkları için memnuniyetlerini de her fırsatta belirtiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.