Alatepe’nin hedefi yaşanabilen Esenyurt

Alatepe’nin hedefi yaşanabilen Esenyurt
Esenyurt Belediyesi'nin yaptırdığı özel sınıf ve spor salonunun açılışında konuşan Belediye Başkanı Murat Alatepe, “Amacımız en iyi şekilde yaşanabilen Esenyurt elde etmek ve bunun için daha iyi eğitim sağlamaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Esenyurt Belediyesi tarafından Ahmet Keleşoğlu İlkokulu'na yaptırılan Nezahat Ahmet Keleşoğlu Özel Sınıfı ile yine aynı okul bahçesindeki Asım Nihat Arslan Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı.Açılış törenine Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Hayırsever iş adamı Elvan Arslan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Uyum içinde olunmalı
Ahmet Keleşoğlu Okul Müdürü Sinem Morgül’ün ev sahipliği yaptığı açılışta bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, “İkinci dönemde böyle güzel eserlerin açılışı bizi son derece mutlu etmiştir” dedi.

Belediye Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise 10 okulun bahçesine spor salonu yapıldığını belirterek “Amacımız en iyi şekilde yaşanabilen Esenyurt elde etmek ve bunun için daha iyi eğitim sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımız öğretmenleriyle beraber uyum içinde çalıştığı zaman ülkenin birer parçası olmak için en büyük çabayı göstermiş olurlar” dedi.

Bu vatanın emrindeyiz
Göreve seçildikten sonra kullandığı 'emrinizdeyiz' sloganına dikkat çeken Alatepe, “Bizler için vatanına milletine hayırlı birer evlat olup, bu vatanını emrine girmeye hak kazanırlar. Benim söylediğim gibi emrinizdeyiz... Bu vatanın emrinde olmak için önce iyi bir insan olmalıyız. Sonra iyi bir eğitmen, iyi bir sporcu, iyi bir mühendis, iyi bir anne, iyi bir baba olmak için önce iyi bir insan olmak gerekir. Bu vatan Afrin’de korunacaksa Afrin’den, Şam’da korunacaksa Şam’da koruyacağız. Bu vatan için bu ülke için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Ne yaparsanız yapın hayır işi yapmaktan vazgeçmeyin” diye konuştu.

Öğrenciler gösteri yaptı
Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de yeni eğitim dönemi ile birlikte özel eğitim sınıfı ile yeni spor salonunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrencilerin hazırladığı sportif gösterilerin ardından açılış gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.