Albatros Çocuk Parkı gün sayıyor

Albatros Çocuk Parkı gün sayıyor
Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu’nda hizmet veren çocuk parkının yerine yeni ve modern bir park yapıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un yeşil alan ve park zengini ilçesi Büyükçekmece’ye yeni dönemde de modern parklar kazandırılacağını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden ve sona gelinen Albatros Çocuk Parkı, her yaştan vatandaşın keyifle zaman geçirebileceği şekilde tasarlandı. 

Parkta her ayrıntı düşünüldü
Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Albatros Çocuk Parkı projesi kapsamlı ve kullanışlı bir park alanı. Yapım çalışmaları devam eden park toplamda 4500 metrekarelik büyük bir alana sahip. Son olarak fitness grubu eklenen parkta çok sayıda çalışma gerçekleştiriliyor. Büyükçekmeceliler için her ayrıntının düşünüldüğü, doğayla iç içe ve keyifli vakit geçirebilen özel bir alan inşa ediliyor. Öncesinde alanda bulunan parkın aksine sadece çocuk oyun alanlarından oluşmayan parkın içesinde; bir çocuk oyun grubu, fitness alanı, dinlenme ve yürüyüş alanları, engelli çocuklar için engelsiz oyun alanları, otoparklar ve prestijli bir meydan çalışması da bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.