ALİ DALGIN: İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ İÇİN BEYLİKDÜZÜ'NDEN YOLA ÇIKACAĞIZ

ALİ DALGIN: İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ İÇİN BEYLİKDÜZÜ'NDEN YOLA ÇIKACAĞIZ
CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Adayı Ali Dalgın, ilçe binasında basın açıklaması yaptı. Beylikdüzü'ne ve partiye hizmet için göreve talip olduğunu söyleyen Dalgın, “Partimizin bayrağını en yüksek noktaya ulaştırmak için ve iktidar yürüyüşü için yola çıktık” dedi

CHP Beylikdüzü İlçe Binası'nda adaylık açıklamasını yapan Ali Dalgın, partiye hizmet için yola çıktığını söyledi. İlçe Başkanı Taşkın Özer'in de yer aldığı adaylık açıklamasında yönetiminde olan isimleri de açıklayan Dalgın, şeffaf bir şekilde ekibiyle birlikte göreve talip olduğunu ifade etti. Dalgın, “Bu bir bayrak yarışı önemli olan partimizin menfaatleri. Sürecin başından beri birlik beraberlik çağrısı yaptık. Hatta delege listelerinin yapılmasında dahi tek listenin olması bu yönde çok önemliydi. Beylikdüzü'nün diğer ilçelerden farklı olduğunu inanıyorum ki kongre günü göstereceğiz. Taşkın başkanla beraber kongre salonuna gireceğiz, demokratik bir seçim yapacağız. Diğer ilçelere de örnek olacağız. Daha önceki toplantılarımızda amaçlarımızı anlattık. Şimdi uzun uzadıya bunları anlatmaktan ziyade kendi düşüncelerimi paylaşacağım. Bizim mevcut yönetimle en büyük uygulama farkımız; çarşaf listeden yana olduğumuzu söylüyorum. Üyelerin heyecanının böylece tekrar oluşacağına inanıyorum. Birlikte yönetelim istiyoruz” dedi.

Yönetim listesini açıkladı

Yönetim listesindeki isimleri de açıklayan Dalgın, “Son dakikaya kadar yönetimin açıklanmaması, delegelerin kimlere oy vereceğini bilmemesi bir sıkıntı. O nedenle biz yönetimimizi de açıklamış bulunuyoruz. Bu işler ekip işi yönetecek olan ben veya Taşkın bey değil. Hep birlikte yöneteceğiz. Yönetimimizin üçte ikisini açıkladık” diye konuştu. Dalgın yönetim listesindeki isimlerden bazıları şunlar; Haydar Çırlı, Birol Gülsev, Müesser Durgun, Oktay Ulubaş, Serap Tezel, Meliha Özal Ercan, Şemsi Gün, Özge Çalışkan, Zehra Şahin, Feyzullah Arslan, Aziz Aybek.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.