Alın teriyle 'ONUR'lu çalışma

Alın teriyle 'ONUR'lu çalışma
Onur Hipermarketleri 2018 Hedef Planlama ve Strateji Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Doğan, “Biz sadece alın terimiz ve bilek gücümüz ile birşeyler kazanmaya çalışıyoruz. 2017 bizim için çok zor bir yıldı. Piyasanın gidişatından dolayı bazı işlerimizde yeterli verimi alamadık ama bunları birlikte aşacağız” dedi

Onur Hipermarketleri 2018 Hedef Planlama ve Strateji Toplantısı'nı Onur Plaza içerisinde bulunan Bir Ömür Davet Salonu'nda gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda çalışanın katıldığı davette Onur Market Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Doğan gençlere tavsiyelerde bulundu. 2017 yılının kendileri için zor bir yıl olduğunu söyleyen Onur Market Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Doğan, "Biz bu toplantılarımızı geleneksel olarak her sene düzenliyoruz ve gün geçtikçe sayımızın arttığını görüyoruz. Sizlerle birlikte olmak bize güç ve mutluluk veriyor. Bizim birbirimizden farkımız yok. Allah'ın bize verdiği sorumluluğu yerine getiriyoruz ve sizlerle birlikte kader birliği yapıyoruz. Gün geçtikçe şartlar değişiyor. Her sene daha iyi olacak ümidi ile yaşıyoruz. Biz sadece alın terimiz ve bilek gücümüz ile birşeyler kazanmaya çalışıyoruz. 2017 bizim için çok zor bir yıldı. Piyasanın gidişatından dolayı bazı işlerimizde yeterli verimi alamadık ama bunları birlikte aşacağız. 2018'de ise güzel işlere imza atarız umarım" dedi.

Zor günlere hazırlıklı olun
Gençlere seslenen ve onların zor günlere her zaman hazırlıklı olması gerektiğinin altını çizen Rıza Doğan, "Her zaman zor günlere hazırlıklı olun. Gönüllü emek verin gönüllü çalışın. Birbirinize daha çok sevgi ve saygıyla yaklaşın. Hizmet sektöründeyiz ve müşterimize olan güler yüzle yolumuza devam etmeliyiz. Sabırla yolumuza devam etmeliyiz.  Sizlerin bize çok samimi bir şekilde destek vermeniz lazım. Biz bir aile şirketiyiz Tunceli'de 10 yaşında babalarını kaybeden 6 kardeş bir anne ile bu soktaya geldik. Yediğimiz bir ayran bir kuru ekmek iken bugünlere geldik. Yaklaşık 1000 kişiye yakın mevcudumuz var ve bu bize gurur veriyor. Siz Allah'a emanetsiniz Onur Market'te size emanettir" diye konuştu. Programın devamında Onur  Hipermarketleri Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Doğan şirketin hedefleri konusunda sunum gerçekleştirdi.

Hepimizin ortak kazanımıdır
Yönetim Kurulu üyesi Murat Doğan ise şirketimiz hepimizin ortak kazanımıdır diyerek şunları söyledi, "Bugün 1000'in üzerinde tarım hayvancılık, perakende, inşaat  ve beyaz eşya olarak ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor. Bizler Onur ailesi olarak burada bir birlik sağladınızve bu birliğin uzun yıllar daha sürmesini diliyoruz. Şirketimizi Marmara ve İstanbul perakende sektöründe ilk 10'a taşımamızda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.