Alkışlar Ataşehirli öğrencilere

Alkışlar Ataşehirli öğrencilere
Ataşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlık kurslarından yararlanan gençlerden 210 öğrenci, hayatlarının önemli dönemeçlerinden birinden başarıyla çıktı.

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde üniversiteye hazırlık eğitimi alan 210 öğrenci, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olarak çeşitli üniversitelere yerleşti.

Çoğu mühendislik kazandı
Bir yıl boyunca harcadıkları emeklerinin karşılığını alan öğrenciler; Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Mimarlık, Radyo Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ile İşletme gibi bölümleri kazandı. Öğrencilerimiz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden 9 Eylül Üniversitesi’ne, Marmara Üniversitesi’nden İstanbul Üniversitesi’ne kadar çok çeşitli üniversitelerde programlara yerleşmeye hak kazandı.

Başkan tebrik etti
Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanında olmalıyız diyen Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz da, “Belediye olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin hem kültürel hem de bilimsel alanlarda gelişimleri için hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 210 öğrencimizi gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.