Amaç yeşil bir Büyükçekmece

Amaç yeşil bir Büyükçekmece
Büyükçekmece'deki geri dönüşüm çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Her şey daha temiz ve yeşil bir Büyükçekmece için” diye konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi, tüketilen ürünlerin çöp değil, dönüştürülebilir bir atık olduğu bilincini vatandaşlara yaymak amacıyla “Büyükçekmece Belediyesi Geri Dönüşüm Noktalarımız” adı altında mobil uygulama yaptı. Akıllı telefonlara ve tabletlere ücretsiz olarak indirilen mobil uygulama sayesinde vatandaşlar atık toplama noktalarını tespit ederek en yakın geri dönüşüm atık toplama noktasına ulaşabiliyor.
 


İletişimde hızlı


Vatandaşlar, mobil uygulamanın navigasyon özelliği sayesinde atık toplama noktalarına kolayca ulaşım sağlayabiliyor. Aynı zamanda belediyeye sorularını iletmek isteyen vatandaşlar mobil uygulamada yer alan çağrı merkezine bağlanarak çözüm masasına mail atabiliyor.  


Temiz bir ilçe


Daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışmalara devam edeceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanıyoruz. Bilgi İşlem Müdürlüğü’müz tarafından ‘Büyükçekmece Belediyesi Geri Dönüşüm Noktalarımız’ adı altında geliştirdiğimiz mobil uygulama sayesinde vatandaşlarımız geri dönüşüme büyük katkı sağlıyor. Daha temiz ve daha sağlıklı bir geleceğe yürümek istiyorsanız geri dönüşüm şart. Geri dönüşüm sayesinde hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunuyoruz. Kullandığınız atıkları çöpe atmak yerine lütfen onları size en yakın olan geri dönüşüm toplama noktasına atın. Her şey daha temiz ve daha yeşil bir Büyükçekmece için” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.