Ankara’da alacak verecek cinayeti

Ankara’da alacak verecek cinayeti
Ankara'da alacağının tahsili için gittikten sonra kaybolan 45 yaşındaki Rafet Ünal isimli şahıs otomobilinde ölü bulundu

Ankara'da, bir süredir haber alınamayan Rafet Ünal , boş arazide otomobilin içinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Ünal'ın alacağını tahsil için gittiği ve sonrasında kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı.

Olay, dün öğleden sonra Pursaklar ilçesi Karşıyaka Mahallesi Boğaz mevkisinde meydana geldi. Boş arazide duran 06 DY 3236 plakalı otomobilde Rafet Ünal'ın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polise haber verdi. Aracın bulunduğu noktaya sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ünal'ın vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

ALACAĞINI İSTEMİŞ

Polis ekiplerince yapılan araştırmada, Ünal'ın Keçiören ilçesinde kozmetik ürünleri satan bir iş yerini işlettiği belirlendi. Yakınları ile kurulan iletişimin ardından, Ünal'ın bir alacağının tahsili için gittikten sonra ortalardan kaybolduğu anlaşıldı. Ünal'ın cenazesini teşhis eden yakınları, olay yerinde gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.