Anneler bağımlılığa savaş açtı

Anneler bağımlılığa savaş açtı
Küçükçekmece’de kadınlara özel olarak açılan Sultan Kafe, bağımlılıkla mücadele için uğraşan Mahalle Anneleri'ni (MANNE) ağırladı.

Küçükçekmece Belediyesi ile Kaymakamlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği Manne Projesi’nin (Mahelle Anneleri)  6’ncı ay kutlaması Sultan Kafe’ de yapıldı. Kutlamaya Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya’nın eşi Gülsüm Kaya ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in eşi Nilgün Karadeniz de katıldı.

884 anneye ulaşıldı
Projeye gönüllü bir şekilde özveriyle destek veren MANNE’lerin motivasyonlarını sürdürmek ve başarısını kutlamak amacıyla yapılan etkinlikte Gülsüm Kaya ve Nilgün Karadeniz, Mannelere kitap hediye ederek emekleri için teşekkür etti. Bağımlılık noktasında toplumsal farkındalık ve bilinçlendirme sağlamak amacı ile Küçükçekmece Belediyesi tarafından başlatılan MANNE Projesi, 6 ayda 884 anneye ulaşarak, toplumun bağımlılık hakkında farkındalığını 2 kat arttırdı. Proje yüzde 179 oranında başarı elde etti.

Toplumsal duyarlılık arttı
Hem kişisel hem toplumsal olarak daha büyük sorunlara yol açmadan bağımlılığa karşı tedbir almanın önemine değinen, Manne Proje Koordinatörü Sema Balık Okutan, “Duyarlılığı arttırmayı başardık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.