AP Bursa'ya Çelik başkan

AP Bursa'ya Çelik başkan
Adalet Partisi (AP) Bursa İl Başkanlığı'na Genel Başkan Vecdet Öz tarafından Bülent Çelik atandı. Çelik'i yeni görevi için tebrik eden Öz, “Kendisine çok güveniyoruz” derken Çelik de, “Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi

Adalet Partisi Bursa İl Başkanlığı'na Bülent Çelik atandı. Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü beraberinde Genel Sekreter ve partililerle birlikte Bursa İl Başkanlığı görevine atanan Bülent Çelik'e bu görevi tevdi etti. Çelik'e yeni görevinde başarılar dilen AP Genel Başkanı Vecdet Öz de, “Kendini tanıdığımız, güvendiğimiz bir isim. Bursa'da partimizi en şekilde taşıyıp temsil edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Güçlü ise “Bursa il başkanımız oldukça iddialı Marmara bölgemizin önemli şehirlerinden bir tanesi olan Bursa'da inşallah AP'nin bayrağını dalgalandıracaktır. Görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Büyük gurur
İl Başkanlığı görevine atanan Bülent Çelik de Genel Başkan Öz ve parti yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, “Bu büyük sorumluluğu üstlenmiş olduğum için çok mutluyum. Bursa'da partimizi en iyi şekilde temsil edecek ve Bursa'da Adalet Partisi'nin bayrağını gururla dalgalandırarak yukarıya taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.